8.3.2010

Porkkanakakku

Tämä porkkanakakku on kulkenut ompeluseuralaisten reseptivihossa jo lähes kymmenen vuotta nimellä "Tiinan legendaarinen porkkanakakku". Eikä suotta!

3 munaa
3dl sokeria
1/2dl rypsiöljyä/oliiviöljyä
3dl jauhoja
1tl leivinjauhetta
1 1/2tl kanelia
1 1/2tl vaniljasokeria
4dl porkkanaraastetta

Täyte:
120g Philadelphia Cream Cheese
50g voita
4dl tomusokeria

Uuniin 175 astetta, voi ja cream cheese lämpenemään. Voitele ja korputavuoka. Vaahdota muka ja sokeri, lisää öljy. Seikoita kuivat aineet keskenään, lisää mössöön, samoin porkkanaraaste. Uuniin 50 minuutiksi.

Sekoita voi, cream cheese ja tomusokeri, levitä jäähtyneen kakun päälle.


Reseptin takana: Tiina

Ei kommentteja: