23.8.2011

Lainattuja löytöjä: seesamilohi ja laihisjuustokakku

Nämä reseptisurffailulöydökset ovat kokkailukokeiluissa menneet niin nappiin, että jaettakoon reseptit ihan tällaisenaan:

Kerrassaan täydellinen seesamilohi kera papujen ja siitakesienten:
http://www.ruokala.net/resepti/seesamilohi-ja-wasabikastike-seka-paistetut-pavut-ja-siitakesienet

versioin vain sen verran, että teriyaki-kastikkeen korvasin isolla lorauksella hunajaa, kun kastiketta ei sattunut kaapissa olemaan.

ja jokaiseen dieettiin osuva ja uppoava höyhenenkevyt juustokakku:
http://www.kinuskikissa.fi/hoyhenenkevyt-sitruunajuustokakku/

Vähähiilariseen versioon pohjan voi tehdä hasselpähkinärouheesta, mantelijauhosta ja voista ja jogurttina voi käyttää mitä tykkää (sitruuna-bulgaria on minusta paras kun en tykkää ihan rasvattomista). Lisäsin myös yhden appelsiinin hedelmälihan joukkoon ja hyvin toimi.

reseptit jakoi: Teija1 kommentti:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no